Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Blog: european-culture.blogspot.com
            e-mail: dsimv.epo@gmail.com


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι 12 Φεβρουαρίου 2012 τελείωσε η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για την προσφυγή στα νομικά όργανα με σκοπό την αποκατάσταση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων.

Ο αριθμός των συμμετοχόντων είναι 439 και το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα είναι 33 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Θα μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού στον υπ’ αριθμόν 11017276 λογαριασμό της Millenium Bank (δικαιούχος Σύλλογος Πτυχιούχων Ευρωπαϊκού Πολιτισμού) μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου 2012.

Προσοχή!

1)      Όταν θα καταθέσετε το ποσό στη τράπεζα παρακαλούμε να αναφέρετε ευκρινώς το ονοματεπώνυμο σας καθώς και το αν είστε Πτυχιούχος, Φοιτητής ή Εν Δυνάμει Φοιτητής. Για παράδειγμα: Γεώργιος Γεωργίου-Φοιτητής.

2)     Στη συνέχεια, αφού έχει γίνει η κατάθεση στείλτε μας e-mail στο dsimv.epo@gmail.com με την ένδειξη «Κατάθεση για τη Προσφυγή» όπου θα μας αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας και την ημερομηνία καθώς και τον αριθμό κατάθεσης.

Μετά από απόφαση του ΔΣ, οι συνάδελφοι που ενδεχομένως δηλώσουν συμμετοχή μετά την καταληκτική ημερομηνία (12/02/2012) και μέχρι έως ότου καταθέσει ο δικηγόρος, κος. Μηλιαράκης, την προσφυγή (θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την ημερομηνία), μπορούν να καταθέτουν το ίδιο ποσό, με το ίδιο τρόπο και την ίδια διαδικασία.  Το χρηματικό ποσό που θα μαζευτεί από αυτούς τους συναδέλφους, θα χρησιμοποιηθεί σε τυχόν έξοδα που προκύψουν.  Το ποσό που θα απομείνει με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα μοιραστεί ισόποσα σε όσους λάβουν μέρος στην προσφυγή.  Θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα αυτό καθώς και σχετικά με τον τρόπο είσπραξης του όποιου ποσού θα αναλογεί στον καθένα. Ποσά που δεν θα εισπραχθούν από τους δικαιούχους θα παραμείνουν στο ταμείο του συλλόγου.  Όσοι συνάδελφοι θελήσουν να το εισπράξουν θα οριστεί τόπος και χρόνος ώστε να το παραλάβουν ή να τους αποσταλεί ταχυδρομικά.     

Για κάθε ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα μας.



Με χαιρετισμούς,

Το ΔΣ του Συλλόγου