Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Ε κ.Β.ΚΑΡΔΑΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΑΠ ΑΘΗΝΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Χθες 2/11 το πρωί, η πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Πτυχιούχων Ευρωπαϊκού Πολιτισμού Κα.Ταγάρα, η γραμματέας κα.Κοφφινά και η υπεύθυνη επικοινωνίας κα.Παπασωτηρίου προσήλθαν στα γραφεία Αθηνών του ΕΑΠ, όπου και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΔΕ του ΕΑΠ κ.Β.Καρδάση. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, και το περιεχόμενό της περιελάμβανε διεξοδική συζήτηση, εκτός των άλλων, και επί των φλεγόντων ζητημάτων που απασχολούν τους πτυχιούχους Ευρωπαϊκού πολιτισμού σε σχέση με τη διευθέτηση του αδιεξόδου σχετικά με τα επαγγελματικά μας δικαιώματα.                                                    
Δώσαμε ιδιοχείρως στον κ.Καρδάση και γραπτώς τα αιτήματά μας, σχετικά με τον αποκλεισμό μας από τα προσοντολόγια ΙΕΚ και την δυνατότητά μας να διδάσκουμε σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων (ΚΔΒΜ-ΣΔΕ), τονίζοντας την ανάγκη καθορισμού κατηγορίας ΠΕ, είτε με ένταξη σε ήδη υπάρχουσα ή σε γενικότερη κατηγορία ΠΕ Πολιτισμικής/Αισθητικής αγωγής, καθώς θα ακολουθήσουν κάποιες συναντήσεις με τους αρμόδιους συνεργάτες του Υπ.Παιδείας. 

Για όλες τις νεότερες εξελίξεις καθώς και για την απόφαση του ΣτΕ της οποίας επίκειται η έκδοση, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
Εκ του Δ.Σ. - Φ.Παπασωτηρίου